Saturday, May 31, 2014

Nail art-Volume Summeeeer!!!!

Ξέρω έχω να σας δείξω κάποιο σχέδιο για νύχια πάααρα πολύ καιρό!!!!Άτιμες υποχρεώσεις,που με κρατάνε πίσω και δεν προλαβαίνω να σας ετοιμάσω κάτι ιδιαίτερο....
Σήμερα λοιπόν,είχα λίγο χρόνο,και είπα να κάνω ένα εύκολο σχεδιάκι,τίποτα πολύ χρονοβόρο,ή περίπλοκο!!!!!

Friday, May 30, 2014

Review for You.....Tzimas Cosmetics!!!

Γεια σας!!!
Σήμερα θα σας δείξω τα προϊόντα που μου έστειλαν να δοκιμάσω απο την tzimas cosmetics πριν λίγο καιρό, για να τα παρουσιάσω σε εσάς,και να σας πω την άποψη μου!!!
Σε κάθε προϊόν θα αναφέρετε η σελίδα στην οποίο μπορείτε να το βρείτε,αλλά και η τιμή του!
Ξεκινάμε λοιπόν...

Wednesday, May 28, 2014

Summer Edition with 3 bloggers!!! Colab!!!!

Γειά σας!!!Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μαζί με την Κάτια απο το Katias Beauty World και την Κωνσταντίνα,μια συνεργασία πολύ καλοκαιρινή και δροσερή!!!
Έχουμε επιλέξει λοιπόν για εσάς,απο 3 βερνίκια νυχιών,και 3 χρώματα και τα χείλια η καθεμία,και σας τα παρουσιάζουμε!!!!!Μπορεί να μην έχουν μπει ακόμα οι ζέστες για τα καλά,αλλά τι να κάνουμε,εμείς ανυπομονούμε να έρθει το καλοκαίρι!!!!
Ξεκινάμε!!!

Thursday, May 22, 2014

The story about how i fall in love......with motilo!!!!

Άλλη μια μέρα ήρθε,που ο έρωτας μου χτύπησε την πόρτα!!!!!Μέχρι τώρα,δεν νομίζω πως είχα καταφέρει ξανά να βρώ κάποια σελίδα που να με κάνει να έχω κολλήσει τόσο απίστευτα!!!!
Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσω το Motilo!Το Motilo λοιπόν,είναι μια σελίδα,που σου επιτρέπει να φτιάξεις τα δικά σου μοναδικά στυλ,χρησιμοποιώντας ρούχα,καλλυντικά,αξεσουάρ και παπούτσια,απο πάρα πολλές και πασίγνωστες εταιρίες,από Lancome, Stella McCartney, Miu Miu μέχρι Stila και Nars!!!!
Τι πιο τέλειο απο το να μπορείς να δημιουργήσεις ότι συνδιασμό σου έρχεται στο μυαλό??
Εγώ προσωπικά το λάτρεψα,και γι'αυτό σας παρουσιάζω κάποιους από τους συνδιασμούς που δημιούργησα!!!!

Tuesday, May 20, 2014

Wishlist volume -The Workshop!!!

Σήμερα επανέρχομαι με άλλο ένα wishlist post μετά από αρκετό καιρό!!!!
Κοιτάζοντας στο internet τις τελευταίες μέρες,ανακάλυψα μια πολύ ιδιαίτερη ελληνική εταιρία με χειροποίητα παπούτσια!
Η σελίδα τους λέγετε The Workshop, και είμαι σίγουρη πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ερωτευθείτε τουλάχιστον ένα σχέδιο τους,όπως έπαθα και εγώ!!

Monday, May 19, 2014

Gel Finish from AVON!!

Είχα την τύχη να μου στείλει η AVON δυο απο τα βερνίκια νυχιών της καινούργιας τους σειράς,με gel τελείωμα,για να τα δοκιμάσω και να τα παρουσιάσω σε εσάς ανάλογα με την εντύπωση που σχημάτισα για αυτά!!!
Τα βερνίκια αυτά,με βάση την εταιρία έχουν 5 οφέλη...

Saturday, May 17, 2014

Giordani Gold Voluptuous Lipstick for you!

Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα κραγιόν που δοκιμάζω εδώ και αρκετό καιρό!Δεν σας το είχα δείξει μέχρι τώρα,καθώς ήμουν διστακτική με το αν μου ταιριάζει σαν χρώμα ή όχι,αλλά εντέλει σας το παρουσιάζω και και περιμένω την γνώμη σας!
Καταρχάς,η πρώτη εντύπωση που σου αφήνει το Gold Voluptuous Lipstick της Giordani είναι απίστευτη,εξαιτίας της πάρα πολύ σικάτης και εντυπωσιακής συσκευασίας της!Είναι ένα πάρα πολύ προσεγμένο προϊόν,με διάφανη συσκευασία,όπου το κραγιόν περιβάλλεται απο μια θήκη χρυσού χρώματος !

Friday, May 16, 2014

Radiant's Look!!


Σήμερα,θα σας παρουσιάσω κάποια προϊόντα απο την Radiant που σας έχω υποσχεθεί εδώ και αρκετό καιρό,μαζί με ένα Look απο τον συνδυασμό τους! 
Δεν ξέρω πόσες γνωρίζετε η έχετε δοκιμάσει τα καινούργια Matte Lip Colours της Radiant,και την Magna Lash mascara,αλλά σήμερα αυτά είναι τα προϊόντα που θα σας δείξω,οπότε ετοιμαστείτε!!!!!

Thursday, May 15, 2014

The fairytale Tag.....It's a magic world.....

Γεια σας!!!!Ξέρω πως σας είχα υποσχεθεί 2 review ,και τα ετοιμάζω,αλλά δεν έχω καταφέρω ακόμα να σας τα παρουσιάσω....Σήμερα λοιπόν βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με ένα πολύ όμορφο tag που κυκλοφορεί,στο οποίο με έκανε tag η  Κάτια απο το Katia's beauty world, to Fairytale Tag!!!
Είναι ένα Tag με ερωτήσεις εμπνευσμένες απο ήρωες παραμυθιών!!!
Τι περιμένουμε λοιπόν?Ας αρχίσουμε!!!

Saturday, May 3, 2014

Everybody Loves Nowseen!!!

Δεν ξέρω άμα θυμάστε τον διαγωνισμό που είχα κερδίσει με το animal print nail art που σας είχα παρουσιάσει,όμως εδώ και 2 εβδομάδες έλαβα το ένα μου δωράκι απο την  NOWSEEN ,μια online σελίδα με κοσμήματα, απο την Αγγλία! Η αλήθεια είναι πως σχεδόν όλα τα πράγματα που έχουν στο e-shop τους είναι του γούστου μου και έτσι δεν ήξερα τι να διαλέξω όταν έπρεπε να κάνω την παραγγελία...
Τελικά κατέληξα σε 2 δαχτυλίδια (τι περίεργο!!!)....
Μου ήρθαν μέσα σε ένα πάρα πολύ όμορφο και προσεγμένο κουτάκι,όπως θα είδατε και στην φωτογραφία που ανέβασα σήμερα το πρωί....

Friday, May 2, 2014

Da Milano con amore...!!!

Χθές,η κολλητή μου ταξίδεψε για Μιλάνο,και μιας και το αποψινό μου post έχει να κάνει με το να σας δείξω ένα αγαπημένο μου ιταλικό μαγαζάκι - croissanterie,
 το Ciao Italia ,σκέφτηκα πως δεν γίνεται να μην σας την γνωρίσω επιτέλους!!!!!
Λοιπόοοοον.......
Που λέτε πήγαμε σε αυτό το υπέεεροχο μαγαζί και επειδή μια εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις...
ταταααααααν
Χειροποίητο κρουσάν γεμιστό με ανάμικτη σοκολάτα- μαύρη και λευκή- (την οποία δεν παρέλειψαν να βάλουν και απο επάνω) και φρέσκες φραουλίτσες κομμένες σε κομματάκια....
Απλά παράδεισος.....
 Κάθε μπουκιά σου και μεγαλύτερη ευχαρίστηση!Και απο πίσω μας ο chef να γυρνάει στον αέρα την ζύμη για την pizza κάποιου άλλου πελάτη......
Οι τοίχοι γεμάτοι με υπέροχες ταπετσαρίες απο Vintage αυτοκίνητα σε σέπια και λουλουδάτοι καναπέδες συνδιασμένοι με δερμάτινες μαξιλάρες.....
Απλά υπέροχο......Τι να πρωτοπαρατηρήσει κανείς και τι να πρωτολατρέψει.....
Σε όσες δεν το γνωρίζουν τους προτείνω ανεπιφύλακτα να πάνε και να δοκιμάσουν τα κρουασάν τους!Το σίγουρο είναι πως θα θέλεις να ξαναφάς!!!!
Τέλος έχω να τονίσω το γεγονός ότι η κυρία της φωτογραφίας που θα κυκλοφορεί για τους επόμενους μήνες στην πλατεία Duomo έχει υποχρέωση να μας γεμίσει με εικόνες απο Μιλάνο,με τις υπέροχες βιτρίνες και τα εντυπωσιακά μαγαζιά!!!!!!
Απλά δεν γίνεται να μην πάρουμε και εμείς μια γεύση!
Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε!!!
Φιλάκιαααα
(και αναμένουμε φωτογραφίες απο πίτσες και μακαρονάδες και σικάτες βιτρίνες!!!)